Kom langs: Gratis lampionnen, glühwein en warme chocomelk.

Als designers dragen wij cultuur en kunst een warm hart toe. Dus toen we hoorden dat tijdens de Wintermarkt op donderdag 1 december er voor het eerst in de gemeente Bunschoten een KUNSTkerststal&lichtjesTOUR wordt georganiseerd door hetCULTUURplatform, waren we meteen enthousiast! 


Wij doen mee! 

Op donderdag 1 december 2022 staan wij met een tent voor kantoor en mogen de kinderen een gratis lampion ophalen (op=op!). Daarnaast krijg jij voor de gezelligheid een warme choco+ 😉.

Lees hieronder meer informatie over de KUNSTkerststal & lichtjesTOUR en Wintermarkt van Spakenburg.

Kinderen en ouders kunnen tijdens de Wintermarkt op 1 december een tour maken langs alle mooie lichtjes, sfeervolle etalages, tuinen ramen en kerststallen lopen. Het wordt vast genieten van een mooie wandeling in combinatie met een bezoek aan de Wintermarkt! 


Doe je mee en is jouw tuin / etalage op 1 december klaar? 

Het Cultuur Platform Bunschoten doet hierbij deze een oproep aan alle kunstenaars en crea inwoners om mee te doen. Versier eind november je tuin, etalage of raam. Met allerlei lichtjes, een kerststal, versiering, noem het maar op; niets is te gek en alleen maar extra gezellig. Een eigen kunstzinnige kerststal, een creatieve moderne of juist klassieke kerststal? Of wacht dat je van jouw winkeletalage of jouw raam thuis in Charles Dickens-stijl. Ideeën opdoen? In de gemeente Baarn wordt al meer dan 25 jaar een kerststallenroute gehouden. Laat je inspireren!


Kersttrein

Er rijdt een kerst treintje door de gemeente Bunschoten, langs de KUNST kerststal & lichtjes TOUR met gezellig verlichte etalages, tuinen en huizen. Tickets voor de kersttrein (voor kinderen) zijn gratis verkrijgbaar bij winkeliers in het centrum van Spakenburg. 

Meer informatie: Cultuur Platform Bunschoten.

Lees meer blogs: