Aftrap EK Voetbal

Hoe werkt de pool?

We hebben onze eigen Meyn EK pool aangemaakt, iedereen is welkom om hier aan mee te doen! Laten we er een (online) feestje van maken. Nodig ook jouw werknemers, collega’s, vrienden en andere enthousiastelingen uit.

Meyn EK Poster

Je ontvangt binnenkort een EK poster waar je zelf ook alles overzichtelijk bij kan houden. Vul de online pool in en maak kans op een hele toffe prijs!


1. Uitleg puntensysteem

Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen van standen en/of statistieken.


2. Tot wanneer kan ik mijn voorspelling invullen of aanpassen?

Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren van de topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden.


3. Wanneer worden de uitslagen ingevoerd?

Uitslagen worden zo snel mogelijk na het einde van een speeldag ingevoerd. Mocht dit niet lukken, dan zullen de uitslagen in ieder geval voor 12.00 uur op de volgende dag ingevoerd worden.


4. Welke uitslag telt mee?

Als uitslag telt de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.


5. Wanneer worden de punten voor de statistieken toegekend?

De punten voor de statistieken worden een dag na het einde van het toernooi toegekend.


6. Wat valt er te winnen?!

We gaan binnenkort bekend maken welke toffe prijs er beschikbaar wordt gesteld voor de winnaar van de pool! We houden het dus nog even spannend… 😉