We hebben onze eigen Meyn EK pool aangemaakt, iedereen is welkom om hier aan mee te doen! Laten we er een (online) feestje van maken. Nodig ook jouw werknemers, collega’s, vrienden en andere enthousiastelingen uit.


Hoofdprijs: naast een mooie trofee ga je een winnaarsrit maken in de unieke Lamborghini Gallardo van De Patat Generatie, helemaal in oranje stijl!

Tweede plek: een luxe geschenkpakket van paling.nl t.w.v. € 75,-

Derde plek: een Spakenburgse cadeaupas t.w.v. € 25,- te besteden bij diverse winkeliers en horeca in Spakenburg.

Ontvang gratis de Meyn EK poster

Klik hier en bekijk de spelvoorwaarden.

1. Uitleg puntensysteem

Je verdient punten door uitslagen (gedeeltelijk) goed te voorspellen. Daarnaast kun je bonuspunten verdienen door het (gedeeltelijk) goed voorspellen van standen en/of statistieken. Het maximale aantal punten wat je kunt verdienen voor de wedstrijden is 200 punten.

2. Tot wanneer kan ik mijn voorspelling invullen of aanpassen?

Voorspellingen van wedstrijden kunnen tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd ingevoerd of gewijzigd worden. Het invoeren van de topscorer en kampioen kan tot de start van het toernooi. Daarna kan dit niet meer gewijzigd worden.

3. Wanneer worden de uitslagen ingevoerd?

Uitslagen worden zo snel mogelijk na het einde van een speeldag ingevoerd. Mocht dit niet lukken, dan zullen de uitslagen in ieder geval voor 12.00 uur op de volgende dag ingevoerd worden.

4. Welke uitslag vullen jullie in?

Als uitslag telt de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

5. Wanneer worden de punten voor de statistieken toegekend?

De punten voor de statistieken worden een dag na het einde van het toernooi toegekend.

6. Wat gebeurt er bij verplaatste wedstrijden?

Indien wedstrijden verplaatst worden naar een nadere dag of tijdstip, dan zal deze wijziging doorgaans op tijd worden doorgevoerd in het speelschema. Mocht het om welke reden dan ook niet op tijd gebeuren, waardoor spelers onterecht voordeel kunnen krijgen, kiest de organisatie een passende oplossing om dit op te lossen.