Op naar de herfst

We hopen dat jij ontzettend hebt genoten van een vakantie met welverdiende rust, nieuwe energie en vooral inspiratie om jouw bedrijf te laten bloeien. Wij zijn creatief weer geprikkeld om de laatste maanden van het jaar te gaan knallen met nieuwe ideeën.


TERUG OP KANTOOR

Wij, Henny, Lidewij en Melissa, zitten vanaf deze week weer ‘netjes’ op onze plek. Als welkomstcadeautje na de vakantie stond er voor de dames een gepersonaliseerde waterfles klaar. Een geschenk dat past bij jouw bedrijfsidentiteit en uitstraling zorgt ervoor dat jouw klanten nóg meer binding krijgen. Dat is wat je wilt: een échte verbinding met je klant. Ben jij ook op zoek naar een toffe gadget of relatiegeschenk? Daar denken we uiteraard graag over mee, zoals een passend design bij jouw bedrijf in het gewenste thema.


AFTELLEN NAAR FEESTDAGEN

Waarschijnlijk wacht je nog op een heerlijke ‘Indian summer’ met lekkere temperaturen in september, maar wij tellen ondertussen al af naar de komende feestdagen…

Nog maar: 
33 dagen tot Dierendag
73 dagen tot de intocht van Sinterklaas
86 dagen tot Black Friday 
115 dagen tot Kerst
121 dagen tot Oudjaarsdag

Let op: maak op tijd een afspraak voor jouw drukwerk en digitale verspreiding voor de komende feestdagen en inhakers. GEEN STRESS!

De laatste maanden van het jaar lijken bij ons altijd voorbij te vliegen! Zoveel te regelen na de vakantie en na 1,5 jaar mogen er eindelijk weer beurzen plaatsvinden. Dat vraagt weer om even omschakelen en zorgen dat alle materialen op tijd gereed zijn. 

Wij werken graag, heel graag, met een duidelijke planning. Zo weet iedereen altijd waar we aan toe zijn in een project. 

Tip 1. Plan, plan, plan. Werk je met meerdere partijen samen? Laat dan álle partijen je planning weten. Dit is lekker transparant en overzichtelijk maar ook een grote ‘stok achter de deur’ voor iedereen om op tijd op te leveren.

Tip 2. Houdt rekening met ‘verwerkingstijd’. Maak en deel je jouw planning? Perfect! Maar let op dat je er ook ‘speling’ in calculeert. Onder speling verstaan wij: tijd voor feedback schrijven, tijd om feedback te verwerken en tijd om binnen de verschillende partijen te overleggen (opdrachtgever – designer – drukwerk).

Tip 3. Deel in de cloud. Een overzicht waarin alle opdrachten staan en de daarbij behorende statussen van het project. Dat werkt gewoon fijn. Wil jij dit ook? Laten we samen de planning opstellen én bijhouden. 😉CONTENTKALENDER

Download ook nu weer gratis de contentkalender met 2 maanden vol inspiratie. 

MAANDTHEMA’S

  • Indian summer of vroege herfst?
  • Back to school & back to work

SPECIALE DATA SEPTEMBER & OKTOBER 2021
🏎️ Grand Prix van Zandvoort – 5 september
👑 Prinsjesdag – 21 september
🍁 Start van de herfst – 22 september
☕️ Nationale koffiedag – 28 september
🐷 Dierendag – 4 oktober
📚 Start kinderboekenweek – 6 oktober
⌨️ CAPSLOCKDAG – 22 oktober
🎃 Halloween – 31 oktober

Lees meer blogs: