12,5 jaar Meyn Design

Op 15 maart 2023 was het zover. Een nieuw lustrum: 12,5 jaar Meyn Graphic Design. 
Van de start in een verbouwde slaapkamer bij haar ouders thuis, naar een onafhankelijk professioneel designbureau. Mooie stappen gemaakt in de afgelopen jaren.
 


Hoe vier je dat? 
Het idee om een (dertien in een dozijn) receptie te geven gaf mij de kriebels. In een rijtje staan, 2 uur lang handjes schudden, een korte speech en dan weer naar huis. Nee, daar is niets creatiefs aan! Dus bedachten we iets wat veel meer bij mij en ons past. Namelijk een eigen design BUBBELS. 


Proost!
Speciaal voor ons is er een exclusieve oplage van slechts 96 flessen Meyn Cava Brut gebotteld in de Spaanse streek Penedés, gelegen in Catalonië dichtbij Barcelona. In de jaren ’90 heeft het wijnhuis al een onderscheiding gekregen voor zijn vooruitstrevendheid in de kwaliteit van zijn Cava. Het is bleekgeel, in de neus appel, citrus en toast-aroma’s. In de mond een stevige maar mooie bubbel, flink sap, een licht restzoetje en een lange afdronk. 


Design door 12,5 jaar opdrachtgevers
Een fles die nogal opvalt, maar wat betekent dit design? Sinds 2010 roep ik: “Schreeuwende ontwerpen maken is geen kunst, goed communiceren wel.” Nu kan ik mij voorstellen dat je denkt: deze fles heeft zo’n schreeuwend ontwerp dit kan bijna geen kloppend verhaal zijn. Niets is minder waar. In de afgelopen 12,5 jaar hebben wij voor de leukste opdrachtgevers, waaronder jij, veel uiteenlopende en toffe ontwerpen mogen maken. 

 

Dit resulteert bij ons in een database vol kleuren, vormen, letters en iconen. Strakke lijnen, snelle schetsen, zwart en wit, kleurverlopen en patronen. Wij zijn er als designers dagelijks met veel enthousiasme mee bezig en hopen dit nog heel lang te mogen doen in mooie samenwerkingen. In deze fles komen ook jouw huisstijlkleuren terug. Er zit dus een stukje van jou in dit design. 


Ik hoop dat je er net zo trots op bent, als wij dat zijn. Proost!  

Lees meer blogs: