Stage

Jij volgt de vakopleiding tot grafisch vormgever, graphic designer, media designer of visual designer en bent op zoek naar een stage adres waar je ontdekt, werkt en leert. Je gaat aan de slag met jouw eigen kerntaken uit niveau 4 of HBO en leert werkprocessen. 

 

Wij zijn sinds 2020 een SBB erkend leerbedrijf en leiden vakmensen op. We werken voor de tofste opdrachtgevers, zien ons werk op diverse plaatsen in de omgeving in Nederland en op internationaal niveau terugkomen. 

 

Een stage vanuit de vakopleiding grafisch vormgeven duurt ongeveer 5 maanden. Daarom willen wij eerst ontdekken of we een goede match zijn. Voor jou fijn en voor ons ook. Ben jij Meyn Match? Dat gaan we ontdekken in de procedure voorafgaand aan jouw stageperiode. 

Procedure

  1. Stuur een mail naar melissa@meyndesign.nl met daarin jouw motivatie en wees a.u.b. origineel, niet zo’n mail die je naar 12 andere bureaus stuurt. Uiteraard stuur je ook jouw CV en portfolio mee. Wil je een HR PDF insturen maar is dit te groot voor de mail? Maak dan gebruik van meyn.wetransfer.com
    Dit alles doe je minstens 2 maanden vóór de start van jouw stageperiode.
  2. Wij bespreken intern jouw motivatie, CV en portfolio. Op basis hiervan nemen wij contact op. Heb je ons verrast en zien wij een match? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek.
  3. In het eerste gesprek gaan we gewoon even met elkaar om de tafel zitten en praten. Spreekt de werkplek je aan? Wat wil je leren? Maar het belangrijkste: hebben we een klik met elkaar?
  4. Als dit gesprek positief is verlopen voor jou en voor ons, nodigen we je uit om 1 dag mee te lopen. Zo maak je even net wat meer kennis met ons. 
  5. Enthousiast? Dan gaan we samen met jouw stagebegeleider van jouw opleiding het stagecontract ondertekenen. 
  6. Ready, set, go! Op de afgesproken datum en tijd start jij jouw allereerste dag als Meyn Stagiaire. Wees gerust, wij hebben zelf óók stages gelopen dus weten precies hoe het is. We zullen jou begeleiden in de komende maanden waarin je gaat ontwerpen, ontdekken, leren en hopelijk vooral heel veel plezier hebben!

Stageplekken

2024 – Periode 1: NIET BESCHIKBAAR 

 

2024 – Periode 2: Procedure geopend
Maximaal 1 stagiaire per periode. 

 

2025 – Periode 2: Procedure geopend
Maximaal 1 stagiaire per periode. 

 

Kerntaken vanuit jouw vakopleiding

Jouw vakopleiding: Grafisch vormgenven of media vormgeving, leerjaar 3 of 4 met eigen portfolio.

Je onderzoekt data/gegevens en vorm gaandeweg een beeld van de context

Je formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de opdrachtgevers

Je vertaalt de input naar een bespreekbaar design 

Je informeert en betrekt collega’s en opdrachtgevers op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject

Je maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces

Je realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen

Je voert projectmatige werkzaamheden uit

Lees meer blogs: