PRE-ORDER Meyn Sweater

JE HEBT NOG...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Dit is jouw kans! Wegens de vele enthousiaste reacties laten we eenmalig extra truien produceren met ons unieke ontwerp. Plaats jouw pre-order vóór 15 januari, de sweaters worden eenmalig en alleen op inschrijving geproduceerd. 

pre-order Meyn Sweater

Limited Edition
35,-
 • Limited Edition verkrijgbaar in maat S, M, L & XL
 • Eenmalige productie: alleen verkrijgbaar op inschrijving
 • Bestel vóór 15 januari en ontvang jouw exemplaar voor februari.
pre-order

Zo werkt het:

Stap 1. Pre-order
Ga naar het inschrijfformulier en kies jouw maat. De sweaters zijn unisex en vallen ruim (boxing model). Verkrijgbaar in maat S, M, L & XL. Vul het formulier helemaal in en pre-order. 

 

 

Stap 2. Betaal
Maandag 15 januari ontvang je een definitieve orderbevestiging met betaallink. Na bevestiging van betaling wordt jouw sweater geproduceerd. 

 

 

Stap 3. Ontvang
Alle stappen goed gegaan? Dan wordt jouw sweater vóór 2 februari (warme truiendag) gratis bij jou thuis bezorgd. 

LET OP: De sweaters worden eenmalig en alleen op inschrijving geproduceerd.

Bestellen na maandag 15 januari is NIET meer mogelijk.

Veel gestelde vragen:

 1. Hoeveel exemplaren zijn er beschikbaar? We hebben géén voorraad van deze sweaters. Daarom werken we met een pre-order. Afhankelijk van het aantal pre-orders zullen wij het gewenste aantal laten produceren. 
 2. Waarom kan ik maar tot 15 januari bestellen? De sweaters worden eenmalig en alleen op inschrijving geproduceerd. Als je een uniek exemplaar besteld, wordt deze dus speciaal voor jou gemaakt. Dit doen we omdat wij geen kledingwinkel zijn 😉, maar een tof designbureau die gek is op merchandise. 
 3. Wat kost de sweater?  € 35,- per stuk. We verkopen deze sweater tegen inkoopprijs, omdat we het gewoon mega gaaf vinden dat jij deze sweater wilt dragen! 
 4. Uit welk materiaal bestaat de sweater? De bedrukte sweater komt uit de ‘Cotton Rich’-lijn en bestaat uit 80% katoen & 20% polyester met een heerlijke geruwde fleece binnenkant. Dit is superzacht materiaal en zit ook nog eens lekker warm en comfortabel. De hals is rond en geribbeld. 
 5. Wanneer ontvang ik de sweater? Als je op maandag 15 januari de betaallink hebt ontvangen en betaald, is zonder tegenbericht de sweater 2 februari klaar om af te halen of te worden bezorgd. 
 6. Wat is het retourbeleid? De sweater wordt speciaal voor jou geproduceerd. Ben je niet happy met jouw sweater? Dan mag je hem retourneren en ontvang je het aankoopbedrag terug. Omdat de sweater speciaal voor jou wordt geproduceerd is omruilen voor een andere maat is niet mogelijk. Na 2 februari kun je altijd even contact opnemen met de dames voor meer informatie en mogelijkheden. 
  Mail: design@meyndesign.nl  Bel: 033-258 7647.  WhatsApp: 06-8323 5402
 7. Hoe valt de maat? Deze sweaters zijn unisex en vallen daarom voor dames vrij groot. Het model is lekker losvallend, oftwel boxing. Bekijk hieronder de exacte afmetingen per maat. 

pre-order Meyn Sweater

Limited Edition
35,-
 • Limited Edition verkrijgbaar in maat S, M, L & XL
 • Eenmalige productie: alleen verkrijgbaar op inschrijving
 • Bestel vóór 15 januari jouw exemplaar
pre-order
Voor
Achter

Lees meer blogs: