it's all about the people

Meyn Team

Commercieel design: creatie en strategie samenbrengen door ontwerpen die spreken. 

Melissa

van den Brink - Koelewijn

Creative Founder | Sparringspartner | Art Director | Kunst-Nerd

Lidewij

Heinen

Graphic Designer | Sportfanaat | Perfectionist

Henny

Koelewijn - van Twillert

Administratie | Office-Mom | Pietje Precies

Over Meyn

Meyn Graphic Design

Meyn Graphic Design is een professioneel grafisch branding bureau dat het belang begrijpt van het creëren van een sterke en consistente merkidentiteit voor bedrijven.

 

Wij geloven dat een goed ontworpen merk bedrijven kan helpen zich te verbinden met hun doelgroep, vertrouwen op te bouwen en uiteindelijk groei te stimuleren.

 

“Schreeuwende ontwerpen maken is niet moeilijk, goed communiceren wel.” 

 

Door goed te luisteren, door te vragen en nauw samen te werken met onze opdrachtgevers begrijpen wij hun unieke behoeften en doelstellingen. Met onze persoonlijke aanpak kunnen we de boodschap weerspiegelen in een passend design.

Grafisch ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van visueel aantrekkelijke en effectieve logo’s, verpakkingsontwerpen en (online) marketingmaterialen die bedrijven helpen op te vallen in een overvolle markt.

FOCUS op commercieel design

Onze aandacht voor detail helpt ons jou als opdrachtgever te begrijpen.

 

Als we elkaar snappen, kunnen we niet alleen toffe designs maken die er super goed uitzien, maar ook echt helpen om belangrijke informatie over te brengen en jouw sales een boost te geven.

 

Omdat wij samenwerken met professionals weten we voor elke opdrachtgever de juiste match in drukkerijen, fotografen en signing te vinden. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat. 

SAMENWERKEN

Jij bent expert in jouw vakgebied. Je bent de specialist van jouw niche. Wij zijn dat in ons vak. Daarom snappen we elkaar. 

 

Van kleine start-up tot grootbedrijf, wij helpen bij het creëren van een merk dat prikkelt bij jouw doelgroep en dat zich onderscheidt van de concurrentie. Met onze expertise en aandacht voor detail en jouw kennis over jouw producten en diensten kun je erop vertrouwen dat jouw merk met onze samenwerking in goede handen is. 

 

Officiële merkregistratie

Wij kunnen uw logo-merk voor u beschermen, geldend voor de BeNeLux, Europa of internationaal. Wanneer u uw logo of merk laat registrerend, beschermd u uw logo – merk en naam. Ook mag jouw merk dan officieël een ® of ™ voeren. 

 

Meyn Graphic Design neemt al je zorgen uit handen en regelt het hele proces voor jouw merk.

 

Wil je jouw handelsnaam, productnaam of merk registreren of huidige registratie verlengen met uw nieuwe logo en  hier meer informatie over? Neem dan contact op!

aan de slag met jouw branding?

We zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 – 16:30 uur. 

TROTS OP WAT WE DOEN

Portfolio