Over Meyn

Meyn Graphic Design is een professioneel grafisch branding bureau dat het belang begrijpt van het creëren van een sterke en consistente merkidentiteit voor bedrijven. Wij geloven dat een goed ontworpen merk bedrijven kan helpen zich te verbinden met hun doelgroep, vertrouwen op te bouwen en uiteindelijk groei te stimuleren.

Door goed te luisteren, door te vragen en nauw samen te werken met onze opdrachtgevers begrijpen wij hun unieke behoeften en doelstellingen. Met onze persoonlijke aanpak kunnen we de boodschap weerspiegelen in een passend design.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van visueel aantrekkelijke en effectieve logo’s, verpakkingsontwerpen en (online) marketingmaterialen die bedrijven helpen op te vallen in een overvolle markt.

Onze focus geeft ons een begrip van de unieke uitdagingen waarmee bedrijven en merken mee worden geconfronteerd, en stelt ons in staat om ontwerpen te leveren die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook effectief belangrijke informatie communiceren en de verkoop stimuleren.

Van kleine start-up tot grootbedrijf, wij helpen bij het creëren vaneen merk dat aanslaat bij jouw doelgroep en dat zich onderscheidt van de concurrentie. Met onze expertise en aandacht voor detail kun je erop vertrouwen dat jouw merk in goede handen is.

Omdat wij samenwerken met professionals weten we voor elke opdrachtgever de juiste match in drukkerijen, fotograven en signing te vinden. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat. 

Meyn Team

Melissa

Grafisch Vormgever | Art Director | Sparringspartner

Melissa van den Brink-Koelewijn

Gestart in 2010 met Meyn Graphic Design en nog steeds actief als grafisch vormgever, art director (interim) en sparringspartner voor -jonge- ondernemers.
Mail Melissa
lidewij

Lidewij

Grafisch Vormgever | Sportfanaat

Lidewij Heinen

Junior designer bij Meyn Graphic Design sinds 2021. Afgestudeerd als Grafisch Vormgever in 2022.
Mail Lidewij
30

Henny

Administratie | Pietje precies

Henny Koelewijn - van Twillert

Staat sinds 2010 altijd voor Melissa & Meyn Design klaar.
Mail Henny