MEYN GRAPHIC DESIGN

Meyn Graphic Design brengt de boodschap van de klant effectief over op de doelgroep door goed te luisteren naar haar opdrachtgevers en daar de juiste creatieve draai aan te geven. Elk ontwerp wordt dus mét en voor u ontwikkeld. Door goede connecties met verschillende drukkerijen, kunnen wij zeer scherpe prijzen voor drukwerk aanbieden.

Bij ons draait het om (de boodschap van) de klant. Van logo tot complete huisstijl, niets is ons te gek. Want wij doen er alles aan om u met een tevreden gevoel op het project terug te kijken.

GRAFISCH ONTWERP

Logo, huisstijl, magazine of verpakking ontwikkelen? Meyn Graphic Design is een grafisch ontwerp bureau wat voor ieder de juiste communicatie zoekt en vindt. Maak een afspraak, de koffie staat klaar! Wil je weten hoe wij te werk gaan? Lees meer over onze werkwijze.

DRUKWERKBEGELEIDING

Ook voor drukwerk kunt u bij Meyn Graphic Design terecht. Door goede contacten met verschillende drukkers nemen wij het geregel uit uw handen. Daarnaast profiteert u altijd van de hoogste kwaliteit en zeer scherpe aanbiedingen voor al uw drukwerk.

KLANTENBINDING

Grafisch ontwerp brengt de boodschap van de klant effectief over op de doelgroep. Door goed te luisteren naar opdrachtgevers en daar de juiste creatieve draai aan te geven zorgt Meyn Graphic Design voor heldere communicatie naar de doelgroep van de opdrachtgever.

MERKEN REGISTRATIE

Wij kunnen uw logo-merk voor u beschermen, geldend voor de BeNeLux, Europa of internationaal. Wanneer u uw logo of merk laat registrerend, beschermd u uw logo – merk en naam. Ook mag u dan officieël een ® of ™ voeren. Meyn Graphic Design neemt al uw zorgen uit handen en regelt het hele proces voor u.

Wilt u uw handelsnaam, productnaam of merk registreren of uw registratie verlengen met uw nieuwe logo en wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op!

Schreeuwende ontwerpen maken is geen kunst…
Goed communiceren wel!

Melissa – Meyn Graphic Design

MEYN DIENSTEN

  • Logo + huisstijl
  • Brochure + flyers + folders + posters
  • Belettering voertuigen & bedrijfspanden
  • Verpakkingen
  • Magazines + advertenties
  • Officiële (beeld)merken registratie
  • Luisteren + meedenken + adviseren + contacten leggen