Oranje campagne

Zij snappen het: oranje campagnes

De grote en bekende merken snappen het: deze sportzomer is dé inhaker van het jaar voor jouw bedrijf of merk. Toffe oranje campagnes die in het teken staan van samenzijn, verbinding en natuurlijk de Nederlandse fanatieke supporters. 

Alleen maar om de hype rondom het EK voetbal aan te wakkeren? Nee natuurlijk niet! Om te laten zien dat ze actief betrokken zijn bij hun doelgroep én om er omzet uit te genereren.

Ja, ik wil een oranje campagne!

Wil jij inhaken op het EK Voetbal maar wel op een manier die past bij jouw bedrijf én budget? Start direct voordat je te laat bent en achter de feiten aan loopt… De speeldata zijn al bekend, dus wees er op voorbereid. 

JUMBO – Snollebollekes met de juichcape voor de sportzomer

HORNBACH – Maak alles oranje!

KPN – Het netwerk van oranje

HEINEKEN – Oranje zomer

PLUS Supermarkten – Bouw je eigen stadion met Wolter Kroes

BAVARIA – Geluk zit in een klein broekje

ALDI – Samen op de banken voor oranje

LIDL – Fluoranje

Jouw oranje campagne

Is jouw oranje campagne al klaar? Of wil je alvast (social media) promotie klaar hebben voor de komende wedstrijden? Bel, mail, stuur een postduif of kom langs in onze studio! 

Meyn Graphic Design, Zuidwenk 48, 3751 CE Spakenburg, 033-258 7647, design@meyndesign.nl

Doe mee met onze online EK pool!

We hebben onze eigen Meyn EK pool aangemaakt, iedereen is welkom om hier aan mee te doen! Laten we er een (online) feestje van maken. Nodig ook jouw werknemers, collega’s, vrienden en andere enthousiastelingen uit.

Hoofdprijs: naast een mooie trofee ga je een winnaarsrit maken in de unieke Lamborghini Gallardo van De Patat Generatie, helemaal in oranje stijl! 
Tweede plek: een luxe geschenkpakket van paling.nl t.w.v. € 75,- 
Derde plek: een Spakenburgse cadeaupas t.w.v. € 25,- te besteden bij diverse winkeliers en horeca in Spakenburg.