Elke klant en elk project is verschillend en heeft daarom een eigen aanpak nodig. Het begint met luisteren en het verzamelen van alle benodigde informatie om het project te starten. Hiervoor bent u van harte welkom voor een kopje koffie en een goed gesprek om een duidelijk beeld van u en uw bedrijf te krijgen om zo een passend ontwerp te maken.

CONCEPT

Idee ontwikkeling voor het ontwerp. U krijgt diverse uitwerkingen te zien waarop u uw mening geven kan. Wat vind u sterk of wat vind u niet passen bij uw bedrijfsvisie?

ONTWERP

Na overleg en bespreking van uw gemaakte keuze worden alle grafische elementen tot in de puntjes uitgewerkt.

UITWERKING

Elke verdere uiting van uw bedrijf wordt gerealiseerd. Een complete huisstijl, sprekende brochure, advertenties en posters worden helemaal naar uw zin en met bewaking op het logo ontwikkeld.

OPLEVERING

Wij bewaken uw huisstijl optimaal. Na uw goedkeuring van het uiteindelijke grafisch ontwerp, bereiden wij het ontwerp voor om naar de drukkerij te sturen. Daarbij bemiddelen wij ook in de officiële bescherming van merken en logo’s.
 
Wij hebben de diensten van Melissa en Meyn Graphic Design voor meerdere projecten ingezet. Deze projecten bestonden uit het creëren van logo’s, beeldmerken, verpakkingen en communicatie uitingen voor de B2B foodservice markt in vis. Melissa heeft voor ons het gehele traject van ontwikkeling tot registratie verzorgd met een niet afnemend enthousiasme. Creatief, punctueel, scherp, no nonsens en out of the box zijn termen die Melissa op het lijn zijn geschreven. Wij doen nog steeds met genoegen zaken met Melissa en zullen dit in de toekomst ook nog zeker blijven continueren.
J.G. de Graaf, Fishmasters BV
Top! Ziet er perfect uit, geweldig dat het nog zo snel kon allemaal.
A.F. Koelewijn, Spakenburg Paling BV
De presentatiemap ziet er echt super uit, netjes en verzorgt. Onze klant was razend enthousiast over het originele cadeau.
Aart & Adriaan van Twillert, Flevo Jachtbouw BV
Bedankt voor de prachtige visitekaartjes. Erg mooi ontworpen! Ben benieuwd naar de kerstkaarten.
H. Beukers, DeliCoffee


WERKWIJZE SOCIAL MEDIA

Het is tijd voor goede beeldende content! Heb je zelf geen verstand van Social media of heb je er geen tijd voor? We zijn er voor je.

Waarom social media?

 • Jouw bedrijf is online beter vindbaar
 • Je hebt meer interactie met je doelgroep
 • Je krijgt meer leads
 • Meer online bezoekers (Website of webshop)
 • Je hebt een vast aanspreekpunt

Wat doet Meyn Graphic Design online?

 • Wanneer het nodig is maakt Meyn de Social media pagina’s voor jouw bedrijf aan.
 • Meyn bepaalt op basis van een kennismakingsgesprek jouw online huisstijl welke overeenkomt met de offline huisstijl. Lees hier waarom dat zo belangrijk is.
 • Meyn zorgt ervoor dat jouw berichten elke week geplaatst worden op jouw kanalen
 • Meyn werkt een Social media plan uit
 • Samen met Meyn werk je in een digitale Social media kalender, zo kun je zelf altijd inzien wat, waar en wanneer geplaatst wordt.
 • Elke maand gaan we samen om de tafel om de voortgang van jouw social media kanalen te bespreken en de komende 2 maanden door te nemen.
 • Kosten? Vanaf € 375,- per maand.

Wat kan Meyn Graphic Design extra bieden?
Tekst- & contentschrijvers

In samenwerking met professionals kunnen wij ervoor zorgdragen dat al jouw (web)teksten herschreven worden en je dus praat in de taal van jouw doelgroep.

Fotografie
Breng jouw bedrijf écht goed in beeld. Wij werken samen met verschillenden fotograven welke allen hun eigen specialiteit hebben.
Van foodphotography, portretten, natuurlijk licht tot machineparken goed in beeld brengen. Voor elke klus de juiste professional.