Elke klant en elk project is verschillend en heeft daarom een eigen aanpak nodig. Het begint met luisteren en het verzamelen van alle benodigde informatie om het project te starten. Hiervoor bent u van harte welkom voor een kopje koffie en een goed gesprek om een duidelijk beeld van u en uw bedrijf te krijgen om zo een passend ontwerp te maken.

CONCEPT

Idee ontwikkeling voor het ontwerp. U krijgt diverse uitwerkingen te zien waarop u uw mening geven kan. Wat vind u sterk of wat vind u niet passen bij uw bedrijfsvisie?

ONTWERP

Na overleg en bespreking van uw gemaakte keuze worden alle grafische elementen tot in de puntjes uitgewerkt.

UITWERKING

Elke verdere uiting van uw bedrijf wordt gerealiseerd. Een complete huisstijl, sprekende brochure, advertenties en posters worden helemaal naar uw zin en met bewaking op het logo ontwikkeld.

OPLEVERING

Wij bewaken uw huisstijl optimaal. Na uw goedkeuring van het uiteindelijke grafisch ontwerp, bereiden wij het ontwerp voor om naar de drukkerij te sturen. Daarbij bemiddelen wij ook in de officiële bescherming van merken en logo’s.
 
Wij hebben de diensten van Melissa en Meyn Graphic Design voor meerdere projecten ingezet. Deze projecten bestonden uit het creëren van logo’s, beeldmerken, verpakkingen en communicatie uitingen voor de B2B foodservice markt in vis. Melissa heeft voor ons het gehele traject van ontwikkeling tot registratie verzorgd met een niet afnemend enthousiasme. Creatief, punctueel, scherp, no nonsens en out of the box zijn termen die Melissa op het lijn zijn geschreven. Wij doen nog steeds met genoegen zaken met Melissa en zullen dit in de toekomst ook nog zeker blijven continueren.
J.G. de Graaf, Fishmasters BV
Top! Ziet er perfect uit, geweldig dat het nog zo snel kon allemaal.
A.F. Koelewijn, Spakenburg Paling BV
De presentatiemap ziet er echt super uit, netjes en verzorgt. Onze klant was razend enthousiast over het originele cadeau.
Aart & Adriaan van Twillert, Flevo Jachtbouw BV
Bedankt voor de prachtige visitekaartjes. Erg mooi ontworpen! Ben benieuwd naar de kerstkaarten.
H. Beukers, DeliCoffee