GRAFISCH ONTWERP

Logo, huisstijl, magazine of verpakking ontwikkelen? Meyn Graphic Design is een grafisch ontwerp bureau wat voor ieder de juiste communicatie zoekt en vindt. Maak een afspraak, de koffie staat klaar!

KLANTENBINDING

Grafisch ontwerp brengt de boodschap van de klant effectief over op de doelgroep. Door goed te luisteren naar opdrachtgevers en daar de juiste creatieve draai aan te geven zorgt Meyn Graphic Design voor heldere communicatie naar de doelgroep van de opdrachtgever.

DRUKWERKBEGELEIDING

Ook voor drukwerk kunt u bij Meyn Graphic Design terecht. Door goede contacten met verschillende drukkers nemen wij het geregel uit uw handen. Daarnaast profiteert u altijd van de hoogste kwaliteit en zeer scherpe aanbiedingen voor al uw drukwerk.

MEYN GRAPHIC DESIGN

Meyn Graphic Design brengt de boodschap van de klant effectief over op de doelgroep door goed te luisteren naar haar opdrachtgevers en daar de juistecreatieve draai aan te geven. Elk ontwerp wordt dus mét en voor u ontwikkeld. Door goede connecties met verschillende drukkerijen, kunnen wij u altijd zeer scherpe prijzen voor drukwerk kunnen aanbieden!

Bij ons draait het om u. Hieronder een opsomming van diensten die wij u aanbieden. Voor zakelijk en privé gebruik. Van Geboortekaartje tot Complete huisstijl, niets is ons te gek. Want wij doen er alles aan om u met een tevreden gevoel op het project terug te kijken.

MERKEN REGISTRATIE

Wij kunnen uw logo-merk voor u beschermen, geldend voor de BeNeLux, Europa of internationaal. Wanneer u uw logo of merk laat registrerend, beschermd u uw logo – merk en naam. Ook mag u dan officieël een ® of ™ voeren. Meyn Graphic Design neemt al uw zorgen uit handen en regelt het hele proces voor u.

Wilt u uw handelsnaam, productnaam of merk registreren of uw registratie verlengen met uw nieuwe logo en wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op!

DIENSTEN

Een logo, een huisstijl, een handboek. Van logo tot visitekaartje, briefpapier en belettering. Alles is mogelijk.
Uw bedrijf in ‘the picture’ zetten? Met een brochure of flyer kunt u veel potentiële klanten bereiken. Laten verspreiden of zelf uitdelen? Wij kunnen u bij deze keuze helpen.
Opvallen op openbare plekken? Nieuwe posters in uw pand of uw (verkoop-) wagen laten beletteren? Een sterk ontwerp helpt u meer klanten te bereiken.
Ontwerp van diverse verpakkingen van diverse verpakkingsmaterialen. Elk project is een uitdaging, die uitdaging gaat Meyn Graphic Design graag aan! Kijk ook in het portfolio bij reeds afgeronde verpakkings-projecten.
Ontwerp van een compleet magazine of enkel een advertentie? Het kan allemaal. Kom eens langs en laten we de mogelijkheden bespreken. Magazine drukken en verspreiden? Meyn Graphic Design helpt u bij de begeleiding door nauwe samenwerking met drukkerijen.
Uitnodiging, jubileum, huwelijk, geboorte, er zijn zoveel redenen om een originele kaart te versturen. Bekijk in het portfolio reeds gemaakte kaarten in opdracht van B2B en particulieren.
Wanneer u uw logo of merk laat registrerend, beschermd u uw logo – merk en naam. Ook mag u dan officieël een ® of ™ voeren. Meyn Graphic Design neemt al uw zorgen uit handen en regelt het hele proces voor u.

Interesse? Neem contact op.

 

KLANTEN