Het wordt weer kouder, de dagen korter en voor je het weet is het alweer zo ver. Kerst 2016.

Zoals elk jaar ontwerpen wij met veel plezier en creativiteit kerstkaarten voor bestaande en nieuwe klanten. Met het versturen van kerstkaarten laat u uw relaties, familie en vrienden weten dat u aan ze denkt. Een persoonlijke hartewens doet iedereen goed. 

Dit jaar hebben wij iets speciaals.
We hebben een basiscollectie van ruim 50 kaarten ontworpen waarvan de opbrengst volledig aan het Alexander Monro Ziekenhuis te Bilthoven wordt geschonken. Onze doel is om minstens € 250,- te doneren, zodat zij  met deze gift patiënten en dierbaren kunnen voorzien van informatiemateriaal. 


Kerstkaarten bestellen

Alle kaarten worden gepersonaliseerd met tekst naar keuze en geleverd met gratis enveloppen en sluitzegels. Bestel voor 14 december uw kerstkaarten om te garanderen dat deze kaarten voor de feestdagen bij uw relaties op de mat ligt. 


Zelf doneren

Wilt u liever een eigen ontwerp op basis van uw eigen huisstijl? Dat is natuurlijk, zoals elk jaar, ook mogelijk.
Wilt u toch bijdragen aan ons doel en een donatie doen? Dit is mogelijk vanaf € 5,-  via Stichting Geef. U kan anoniem, als persoon of als bedrijf doneren. 


Alexander Monro Borstziekenhuis

Met de aankoop van deze kerstkaarten steun je het Alexander Monro Borstziekenhuis te Bilthoven.  
De volledige opbrengst van alle kerstkaarten zullen worden gedoneerd. 

Waarom hebben wij dit doel gekozen?
Helaas zijn er nog steeds veel te veel vrouwen die een ziekte aan hun borst(en) krijgten. De meest bekende ziekte is natuurlijk borstkanker. Een slopende ziekte welke minder bekend is, is mastopatie. 

Mastopathie
Mastopathie is er in veel verschillende gradaties. De hoogste gradatie is een zeer pijnlijke en langzame goedaardige aandoening welke het leven van een vrouw totaal kan beheersen.
Mastopathie is een onbegrepen ziekte waar weinig over bekend is, vooral informatiemateriaal over deze ziekte en de behandelingen missen. Het Alexander Monro Borstziekenhuis heeft mij na jaren lang ziekenhuis in, ziekenhuis uit, goed geholpen en na een ingrijpende operatie verlost van de slopende mastopathie. Iets waar ik intens dankbaar voor ben. Ik wil graag iets terug doen. Alexander Monro Foundation heeft een benefietboek opgesteld waarin inzichtelijk wordt gemaakt wat dit ziekenhuis patiënten en dierbaren extra wil bieden. 

Wij hebben ons als Meynkaartje.nl als doel gesteld minstens € 250,- te doneren t.b.v. informatievoorziening over mastopathie voor patiënten en dierbaren. 

Meer informatie over het Alexander Monro Borstziekenhuis: klik hier
Meer informatie over de Alexander Monro Foundation: klik hier