Ben jij voorbereid?

Nog maar 76 dagen tot Kerst. Ben jij er al klaar voor? Wij helpen je.
Al ruim 7 jaar verzorgen wij voor een groeiend aantal bedrijven de grafische uitingen en helpen wij bedrijven te groeien. We denken graag op een creatieve manier met jullie mee. 

B2C: STORE

Posters, banners, vlaggen, belettering en social media. Offline en online dezelfde identiteit uitstralen én jouw acties aan de consument laten zien.

B2C: FOOD

Folders, posters en bestellijsten in jouw eigen huisstijl én kerstsfeer zorgen voor meer verkoop op bestelling. Maak het makkelijk en overzichtelijk voor jouw bedrijf tijdens de feestdagen. 

B2B: OFFICE

Namens de directie en het hele team al je relaties fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar wensen en daarbij in één oogopslag herkenbaar zijn door jouw eigen huisstijl. 

B2B: GIVE-AWAY

Naast kerstkaarten zijn er natuurlijk ook andere relatiegeschenken in jouw eigen huisstijl te bestellen. Tip: voeg een notitieblokje toe aan jouw relatiegeschenk en schrijf op de eerste pagina een persoonlijk berichtje. We denken graag met je mee voor een leuke give-away.

KERSTKAARTEN VOOR HET GOEDE DOEL

Wij hebben een collectie van ruim 75 kerstkaarten ontworpen waarvan de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het Alexander Monro Borstziekenhuis. Vorig jaar mochten wij al een bedrag van € 400,- doneren dat proberen we dit jaar natuurlijk te evenaren. Deze kerstkaarten bestel je eenvoudig online, met jouw eigen tekst en eventueel eigen logo. Klik hier voor meer informatie over deze kerstkaarten-actie.


KLIK EN MAAK EEN AFSPRAAK