Feestdagen 2022

AFTELLEN
Het wordt al kouder, de bladeren aan de bomen verkleuren. Het is herfst! Tijd om je voor te bereiden op de laatste maanden van het jaar met de bijbehorende feestdagen. 

Nog maar…
🎁 23 dagen tot de intocht van Sinterklaas
 33 dagen tot de aftrap van het EK
⭐ 65 dagen tot Kerstavond
🕰️ 72 dagen tot de Oudejaarsavond


IN 3 STAPPEN KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN

Stap 1. Start nu!
Het is bijna eind oktober dus echt hoog tijd om alles voor Sinterklaas, het WK voetbal en de feestdagen voor te bereiden. Bedenk jouw campagnes, advertenties of kerstgroet en geef dit zo snel mogelijk aan ons door samen met de communicatiewens. Zorg dat je er op tijd bij bent. 

Stap 2. Schakel professionals in. 
Je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Schakel professionals in voor de extra taken die de feestdagen met zich meebrengen. Ach wat toevallig, wij zijn designprofessionals 😉. We denken met je mee in communicatie en visuele uitstraling én voeren die voor jou uit.

Stap 3. Verspreiden
Bedenk vooraf hoe je jouw doelgroep bereikt. Is dit via social media, in een nieuwsbrief of met drukwerk zoals; kerstkaart, poster, magazine, flyers, stickers (voor op geschenken) of een ander creatief idee. Je kunt zelf zorgdragen voor het verspreiden van jouw communicatie of onze hulp inschakelen. Door onze jarenlange ervaring weten we je zo aan de juiste partners te koppelen. 


RESERVEER GRATIS MEYN 2023 KALENDER
Vind jij de bureaukalender ideaal? Reserveer h’m dan voor volgend jaar! Wij zijn tegen papierverspilling, daarom laten wij alleen kalenders drukken voor degene die er ook daadwerkelijk gebruik van maken. 😉

Via de poll op Instagram hebben we al veel aanvragen ontvangen. Maar uiteraard is deze ook voor jou vanaf nu eenvoudig (en gratis) aan te vragen. Laat jouw adres achter en we zorgen dat deze voor het einde van het jaar op jouw bureau staat.

✔️ Overzichtelijke maandpagina’s
✔️ Inspirerende (design) quotes
✔️ Officiële feestdagen
✔️ (Komische) inhakers
✔️ Gratis in jouw brievenbus

Let op: reserveren mogelijk tot volgende week. Op=op!


GEEN STRESS! 
Wij werken graag, heel graag, met een duidelijke planning. Zo weet iedereen altijd waar we aan toe zijn in een project. 

Tip 1. Plan, plan, plan. Werk je met meerdere partijen samen? Laat dan álle partijen je planning weten. Dit is lekker transparant en overzichtelijk maar ook een grote ‘stok achter de deur’ voor iedereen om op tijd op te leveren.

Tip 2. Houdt rekening met ‘verwerkingstijd’. Maken we samen een planning? Perfect! Maar let op dat er ook ruimte moet zijn voor de verwerking. Hiermee bedoelen we: tijd om feedback te schrijven, te verwerken en tijd om binnen de verschillende partijen te overleggen (opdrachtgever – designer – drukwerk).

Tip 3. Deel in de cloud. Een overzicht waarin alle opdrachten staan en de daarbij behorende statussen van het project. Dat werkt gewoon fijn. Wil jij dit ook? Laten we samen de planning opstellen én bijhouden. 😉


COMING SOON… 
Volg jij ons al op social media? We delen daar onze nieuwste werk, leuke tips en kijkjes achter de schermen. En natuurlijk, als grote oranje fan is Melissa keihard aan het werk aan een nieuw speelschema-poster. Binnenkort meer!