GEWIJZIGD

Nederland is voor een groot deel tot stilstand gekomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan voor jou als bedrijf veel betekenen.  Meyn Graphic Design helpt je. 

TIP 1: COMMUNICEER IN JE EIGEN HUISSTIJL
In de vorige nieuwsbrief vertelde we hoe belangrijk het is om jouw eigen huisstijl te kennen. Zorg ook nu dat wanneer je iets te vermelden hebt over het coronavirus dat je in jouw eigen huisstijl communiceert. Lees meer over de eenheid van een huisstijl

TIP 2: CHECK JE GEPLANDE COMMUNICATIE
Heb jij advertenties opgezet? Of posts klaar staan die komende weken geplaatst worden? Check het direct! Je wilt niet laks overkomen door een advertentie of social media post die alsnog geplaatst wordt met daarin bijvoorbeeld openingstijden voor je sportschool of horecagelegenheid.

Heb je jouw communicatie uitbesteed aan Meyn Graphic Design? Dan ontvang je een persoonlijk bericht over de planning. 

TIP 3: VERDUIDELIJKING
Het is niet nodig om te verontschuldigen. Voor iedereen is duidelijk dat er sancties door de overheid zijn genomen waar jij als bedrijf je aan moet houden. Heb je een oplossing bedacht? Bijvoorbeeld door een evenement te verplaatsen, bestellingen te bezorgen of aangepast winkelbeleid? Communiceer dit dan duidelijk en positief en natuurlijk in jouw eigen huisstijl.  

AFGELASTINGEN HEBBEN VOORRANG
Heb je afgelastingen van jouw evenement of andere bijeenkomsten? Begin dan direct met de communicatie-uitingen zoals social media, brievenbuspost, digitale mailing,  posters of andere benodigdheden. Om duidelijkheid te scheppen bij jouw klanten en doelgroep zorgen wij samen met jullie ervoor dat afgelastingen zo snel mogelijk goed gecommuniceerd worden.

Daarom geven wij deze week voorrang aan het vormgeven van afgelastingen-communicatie.

We hopen op jullie begrip #letopelkaar

MAANDTHEMA’S
Naast de afgelastingen gaan de maandthema’s door, hetzij in sommige gevallen in een gewijzigde vorm.
Maart: Zomertijd, #vragenopvrijdag, hot topic: corona
April: Pasen,  Koningsdag, meivakantie 

SPECIALE DATA
17 maart: Saint Patricksday
29 maart: Zomertijd
10 april: Goede vrijdag
12 & 13 april: Pasen
16 april: Secretaressedag
27 april: Koningsdag

Ligt de kalender nog niet op jouw bureau? Klik dan hieronder en bestel h’m direct!