2021 countdown

FINAL COUNTDOWN 2021

AFTELLEN
Het wordt al kouder en natter en de bladeren aan de bomen verkleuren. Het is herfst! Tijd om je voor te bereiden op de laatste maanden van het jaar met de bijbehorende feestdagen. It’s the final countdown…
 

IN 3 STAPPEN KLAAR VOOR KERST 
Nog maar 52 werkdagen tot Kerst!

Stap 1. Start nu.
Het is half oktober dus dé tijd om alles voor Sinterklaas en de feestdagen voor te bereiden. Bedenk jouw campagnes, advertenties of kerstgroet en geef dit zo snel mogelijk aan ons door samen met de communicatiewens. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Stap 2. Schakel professionals in. 
Je hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Schakel professionals in voor de extra taken die de feestdagen met zich meebrengen. Ach wat toevallig, wij zijn designprofessionals 😉. We denken met je mee in communicatie en visuele uitstraling én voeren die voor jou uit.

Schakel Meyn professionals in.

Stap 3. Verspreiden
Bedenk vooraf hoe je jouw doelgroep bereikt. Is dit via social media, in een nieuwsbrief of met drukwerk zoals; kerstkaart, poster, magazine, flyers, stickers (voor op geschenken) of een ander creatief idee. Je kunt zelf zorg dragen voor het verspreiden van jouw communicatie of onze hulp inschakelen. Door onze jarenlange ervaring weten we je zo aan de juiste partners te koppelen.

RESERVEER MEYN 2022 KALENDER
Vorig jaar gaven we ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum kalenders cadeau. Dit jaar hebben we al veel vraag gehad naar de 2022 versie. En die is vanaf nu te reserveren. Laat jouw adres achter en we zorgen dat deze voor het einde van het jaar op jouw bureau staat.

✔️ Overzichtelijke maandpagina’s
✔️ Inspirerende (design) quotes
✔️ Officiële feestdagen
✔️ (Komische) inhakers
✔️ Gratis in jouw brievenbus

DOWNLOAD DE CONTENTKALENDER 
De laatste contentkalenders van dit jaar hebben we alvast voor je ingevuld.
Werk vooruit met jouw communicatie en ga voor een relaxte decembermaand dit jaar.

VOLG MEYN ONLINE 
Volg jij ons al op social media? We delen daar onze nieuwste werk, leuke tips en kijkjes achter de schermen. 

Volg Meyn op Instagram